AnaM

Ff i Gg
2010/05/04,14:37

Ff i Gg

 

Negde daleko, daleko, preko sedam mora, devet gora i mnoštvo blogova u  Bajkogradu, živela je Ff.

Kakva je to ženska bila. Pamet je pomerala. Stas, čista pornografija, a glas, kad ga čujete nema vam spas ( trebalo bi spasa, ali se ne ritmuje, ili kako plebs kaže, rimuje)

Elem ta ženska, ne jedna, nego ženska i po, je birala. Ta je imala šta je  `tela, a `tela je dosta. Ako ste pročitali tele, dobro ste pročitali. Čeznula je za nekim rasnim bikom, ali se saplitala obično o teliće, nije ona kriva, svi muču isto.

Pakosnici je prozvali sponzoruša, a ni sami nisu znali šta ta reč znači.

Kakv bi to Bajkograd bio da u njemu ne živi i  Gg, koji je voleo da ga iz milošte zovu Grrr,   a palio se na Brrrr,  ali su ga iza ledja zvali svi Prrr... ne znam zašto, možda neko i zna.

Gg se trudio da ostavi utisak , i ostavljao je, ali više otisak, sa svojih 140 kg žive vage, na 1.5m kad skoči, imao je čudan raspored mišića.

Redovno je išao u teretane, ali neka budala, arhitekte ih zovu, ( to su oni koji su diplomirali u stilu udješ na jedna vrata, ostaviš plavušana-koverat, i pristojno pozdraviš kad izlaziš, ne mora baš ljubim ruke ko neće, ali koverat onda mora da bude deblji). E, taj arhitekta stavio bar na ulaz.

Jadan Gg, da ne uvredi vlasnika, prvo stane na tu spravu. I nije mu loše, razvio mu se prednji deo, baš dobro, ženske ne aplaudirajte, nije taj, nego ono okruglasto što zovu pivski stomak.

Ženske su se strašno lepile na tu njega, da li što je imao dobro kontraceptivno sretstvo-stomačić, ili na tatin novčanik i kola, ali lepile su se.

Kako u bajci biva, morali su se sresti: fatalna Ff i tatin sin Gg. Ljubav je planula do zadnjeg evrića, druga monetu nju nije interesovala, a tata je samo to i slao iz neke EU.

Tataratata... i umesto kao ceo normalan svet, da živi srećni i veseli, oni uzeše neko papirče i to pred grdnim svedocima, tako da se natrag nije moglo.  Malo im je bilo što se potpisaše u Opštini, nego se zapečatiše i u Crkvi.

Ovo ispade dugačko...

ček da zbrzim...

i ... bili su srećni tri dana,

a onda je ona stala u vidu ćirilićnog F, on jeknu Grrr...

ona motku, on pivsku flašu,

ona zavrišta, on zaurla,

ja prolazila pored njihove kuće, zavitla neko teglu krastavaca i pravo mene u glavu što toliko davim,

ajde zdravo nema više...

 

 

 

 

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS Powered by LifeType and blog.co.yu