AnaM

Ll, Mm i Dr
2010/05/11,18:25

Preko sedam mora, gora i ostalih tandrmolja bio grad Bajkograd U njemu je živela Ll, Mm, i neki Dr Nožić ili već nešto tako

Ll je imala smaragdno zelene oči, ne, ne, imala nebesko plave, ne,ne, smedje  kao kesten. Ma nije ni ona znala kakve su joj boje, to je zavisilo od sočiva koje stavi taj dan.

Kosa joj je bila kao zrelo žito, ne, ne, kosa joj je bila kao noć i to ona noć kad Turci selo zapališe u ponoć. Ustvari kosa joj je bila vatreno crvena sa sedim pramenom, baš kao onaj vulkan što se aktivirao pa pljucka po jadnoj Evropi i pravi haos onim zgodnim avijatičarima.

 Kosa nije bitna.

Bitno je telo, telo koje kao da je vajao vajar u starom veku. Moderni, vajari, (kaže li se to moderatori?) sastave tri kamena, na sve trupac i  napišu ime: tuga žene, ne bila tužna kad joj je trupac glava, a ona tri kamena noge, grudi.

Ll je postala lepotica. Genetika joj i nije bila naklonjena, ali joj je zato bio ne samo naklonjen, (jer od naklona glave ne bi bilo vajde), nego se svojski i potrudio jedan Dr plastičar. Možda se i ne zove plastičar, ali s obzirom da su mu glavni alat nož i plastika ipak ne verujem da se zove nožičar.

Taj doktor je najbolje radio kad malo popije. I kako to već biva, u onoj brzini, jer ženske tu dolaze kao na pokretnoj traci, jedna hoće grudi, druga obraze ( to je najteže, istroši se brzo, stalno mora ponovo da dolaze) treća da pronadje struk, četvrta da napravi usta... i tako Dr u brzini zgrabi one grudi, usadi dve gore, zgrabi  i treću i usadi  je tamo gde ledja prestaju da nose to časno ime.  Silikon, kao silikon, ne primeti se na prvi pogled, tek kad se opipa.

Mm je muško.

Kome je važno kako izgleda? Važno da li novac drži kao neka bedinja u novčaniku, ili u slamarici u  vidu inostrane banke. Priroda je bila dobra prema njemu, moderan tip, kosa ga je na vreme napustila, ali je zato stomačić bio izdašan.

Jedne burne noći, Feruz paša iz sna skoči, žižak drhče, stravu čita sa pašina bleda lica, to jest, Mm uhvatio kao slučajno Ll, a zna se gde muški hvataju...  Poče da broji, jedan, dva, tri... dopalo mu se... ne može se pohvaliti svaka ženska da ima tri okrugline, nekako se sve zadrže, skromno, na dve.

Tandra, broć, svadba, pir, hopa cupa i čekaju oni prinovu.

Oboje sad imaju noćne more.

Lete internetom , od doktora digli ruke, za svaki slučaj, i sad traže podatke.

Da li su nasledni ti silikoni?

 Ako je žensko, i nije strašno, ali šta će biti ako je u pitanju sin?

 Nezgodna ta genetika, a tek silikonetika. Sve nešto mislim gde sve može da ode višak silikona. Ima i nezgodnih mesta na telu, gde bi ršum estetski mogli da naprave, ali nema veze, već će se naći neki Dr da popravi Majku Prirodu.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS Powered by LifeType and blog.co.yu