« AnaM vidi muškarce ovako | Main | Petak...13-easti.... Buuuu.... »
Jutro…
Stajala je i nemo gledala. Plamen ju je obuzeo, oči su se žarile, osećala je vatru u svakoj pori svog tela. Srce joj je divlje kucalo.
Osećala je njegovu vrelinu. Tu je na nekoliko koraka od nje... samo da pruži ruku dotačiće se.
Zar je moguće da ne sme da pruži tu ruku?
Njegova toplota bila je jača od njene. Osećala je njegov miris, zanosan, opijajući. Nije to bio miris nekog prostog losiona, ili sladunjave toaletne vode... ne... miris je bio neodoljiv. Širio je njene nozdrve, osećala ga je kao životinja koja oseća plen. Pružila je ruku, pa ju je naglo povukla natrag. Ne, ne usudjuje se...
Gledala je na sat. Koliko još ? Minut, dva, deset, koliko treba da čeka? A ako pogreši? Ona je najobičnija trapulja, sigurno će da pogreši i... i... i ...
Ne, e, baš neće ovaj put. Nagla se malo prema njemu, pogledala ga je kroz trepavice. Baš dobro izgleda.
I tako je mlad, sočan.... ne mora, brzo, brzo da ga dotakne....
Ma, gricnuće ga, pa šta bilo da bilo.
Pomisli na trenutak, a šta ako joj se ne dopadne?...
Ako je bila u pravu što je bežala uvek od njega???
Ili izvodila... bilo joj je najvažnije njegovo poreklo, kao da će se udavati za njega, a ne samo jedan dan sa njim uživati. Uvek je pitala , sa koje je planine... i pravila se važna podignuta nosa samo frknula, nije ni sa ostrva???
Obliznula je usne, dotakla rukom vrat, srce se umirilo.... nagla se.
Energično otvorila rernu i izvadila to lepo, reš pečeno, baš kako treba... jagnje....
Baš si me navela... ;)
Svaka čast na jagnjetini, još ako stvarno ovako uživaš u kuvanju, blago odabraniku :))))
Mladojagnje i mladiluk. Gurmanluk.pozdravluk
a sad pečenjeeeeeeeeee
Znala sam da spremaš zvrčku na kraju, ali nisam se setila jagnjeta. Svaka čast!
Bealiver...hmm hmm hmm, nećemo o mom kuvanju... ustvari kad razmislim, volim da kuvam, ali nikako da nadjem nekog ko to može da jede:)
Mandrak, jagnje prosto vapi za mladim lukom...
još bolji delikates je jare u blatu:)))
suky, može li i malo ajvara, kiselih krastavčića i feferonke?:)
sanjarenje:) He he he... zvrčku, pa celo vreme je bilo reči samo o rerni i pečenju:)
obavezno, ne odvajaj mi to...
suky, a pičence:)
sve ja moram da mislim:)))
šta li ide najbolje uz janjetinu???
domaće crno najmanje od prošle godine...
a može i ladan špricer...
ps. imam nekog pajsera koji se ulogovao na moj nik pa me zeza...
Letos sam donela iz Njeguša domaće crno... šteta... isparilo je... davno je leto bilo:)ali bilo je kao mleko:)))
Vidim da muku mučiš, ne možeš to da središ?
Sanjarenje zašto pise na tvom komentaru meni, onaj o zvrčku, da sam ga ja napisala?:)a ne ti???:)
ma admini su nešto pokarabasili...
predložio sam im da zaštite nikove ljudi koji su se ovde registrovali ali se oni oglušuju o molbe korisnika.
što se tiče vina ne brini...
naći ću pravu kombinaciju, samo ako se malo oladilo pečenje, ne valja vrelo, mož se rikne...
c, c, c,c ...
a ovamo pričaš da ne znaš da mkuvaš! bleferu!
Prijatno!*
Ja ne volim jagnje...
Može li samo malo pečenih krompirića?
Priča ti je...prste da poližeš...:)...srk...:)
Casper, potući ćemo se oko krompirića, mogla bih da živim na njima:)
uh...kad krenes od naslova posta pa dodjes do jagnjeta...peceno jagnje...bas i ne volim...
| « | Februar 2009 | » | ||||
|---|---|---|---|---|---|---|
| Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
| 1 | ||||||
| 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
| 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
| 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
| 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |